Tour de L1mbourg live op Tom Dumoulin Bike Park

De goed bekeken rondreizende wielertalkshow Tour de L1mbourg van L1 wordt dinsdag 10 juli live uitgezonden vanaf het Tom Dumoulin Bike Park. Zondag 29 juli wordt de slotuitzending live uitgezonden op de Markt in de historische binnenstad van Sittard.

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland en dus maakt regionale omroep L1 het programma Tour de L1mbourg van 7 t/m 29 juli tijdens het grootste wielerevenement van de wereld; de Tour de France. Iedere dag is er vanaf 17.50 uur een sfeervolle wielertalkshow vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Presentator Sander Kleikers wordt tijdens de Tour de L1mbourg bijgestaan door analyticus en oud-wielrenner Gert Jakobs, terwijl Bas van Mulken bijdrages vanuit Frankrijk verzorgt. "Zo volgen we de Limburgse Tour-volgers in eigen provincie én langs de route in Frankrijk", vertelt Sander Kleikers. "Verder zitten we de mannen om wie het gaat, de wielrenners, dicht op de huid."

De uitzendingen vinden iedere dag plaats vanuit een andere Limburgse gemeente, op een prachtige locatie. Iedereen is uitgenodigd om deze live uitzending bij te wonen. Voorafgaand aan de uitzending is er vanalles te beleven, zoals het bekijken van de Tour de France etappe van de dag op een groot scherm en een aantal (fiets)spellen.

Het bijwonen van de uitzending is gratis. Kom dus ook naar het Tom Dumoulin Bike Park op 10 juli of de Markt van Sittard op 29 juli.

Kijk voor de exacte locaties op www.l1.nl/TourdeL1mbourg.

Tour de L1mbourg is van zaterdag 7 t/m zondag 29 juli dagelijks te zien zijn op L1 TV, om 17.50 uur (live), 20.50 en 22.50 uur.

L1 TV is te ontvangen via kabel, webtv op L1.nl, Ziggo Digitaal kanaal 30, Interactieve TV KPN kanaal 508, CanalDigitaal (Familie-pakket), DVB-T en Digitenne.

Naar het nieuwsoverzicht