Hammer Limburg van 1-3 juni

Van 1 tot en met 3 juni is Sportzone Limburg, in Sittard-Geleen opnieuw het decor voor de Hammer Series! Drie dagen lang strijden achttien professionele wielerteams uit de hele wereld tegen elkaar tijdens een klimkoers, sprintetappe en tijdrit. Een dynamische wedstrijd die één winnaar kent: het beste wielerteam ter wereld.

 

Deze internationale wielerwedstrijd werd vorig jaar voor het eerst verreden in Sittard-Geleen en bleek een groot succes. Team Sky kwam na een intensieve strijd met Team Sunweb en Orica-Scott uiteindelijk als winnaar over de streep. Het event werd wereldwijd live uitgezonden op tv, werd door 14,8 miljoen mensen bekeken en door 12.900 toeschouwers bezocht. Dit jaar belooft opnieuw een spectaculaire wielerbeleving te worden. Met op Sportzone Limburg diverse wedstrijdonderdelen, een fan village, wieleractiviteiten, entertainment, inspiratie en meer. Het volledige programma, dat overigens al op 31 mei start, vindt u op www.hammerseries.com/limburg

 

Noteer de data vast in uw agenda. En volg HammerLimburg op Facebook, Instagram en Twitter. Dan weet u zeker dat u niets van deze spannende wielerwedstrijd hoeft te missen!

Naar het nieuwsoverzicht