Sport mee, tijdens Sittard-Geleen SportLIVE!

Gaat u de uitdaging aan?
Sport mee, tijdens Sittard-Geleen SportLIVE

Jong en oud, (sport)verenigingen en individuen, fervent sporters of niet: we dagen iedereen uit om op zaterdag 8 juli 10 minuten lang met ons mee te sporten. Onder de noemer ‘Sittard-Geleen SportLIVE’ willen we in een tijdsbestek van anderhalf uur met zoveel mogelijk mensen samen, tegelijkertijd bewegen.

Live
Om deze sportieve happening extra bijzonder te maken, is het event anderhalf uur lang live te volgen via YouTube. Dat alleen al is een reden om mee te doen, maar natuurlijk is het ook gewoon hartstikke leuk én gezond.

Sportgemeente van het jaar
Sittard-Geleen is een sportieve gemeente, met volop mogelijkheden voor iedereen om te sporten. Van recreatief sporten tot talentontwikkeling en topsport, voor jong en oud. Door op 8 juli met zoveel mogelijk mensen samen te sporten, willen we niet alleen dit ondernemende, sportieve karakter van Sittard-Geleen benadrukken en laten zien, maar hopen we ook de titel ‘Sportgemeente van het jaar’ in de wacht te slepen. Een mooie kroon op het werk van alle verenigingen en initiatieven die zich in onze gemeente inzetten op het terrein van sport en bewegen. Hoe mooi is het daaraan mee te werken?

Doet u mee?
Deelname is hartstikke makkelijk. Tussen 10.00 en 11.30 uur zijn we op drie locaties aanwezig: om 10.00 uur bij het Anker in Buchten, om 10.45 uur bij Glanerbrook in Geleen en om 11.30 op plein Ligne in Sittard. Kom naar één van deze locaties, sluit u aan bij de groep en beweeg 10 minuten met ons mee. Meer is er niet nodig om ons te helpen deze mooie titel in de wacht te slepen. Om het voor iedereen leuk en makkelijk te houden, hebben we als bewegingsactiviteit voor een simpele aerobicsles gekozen. Om het rijke en veelzijdige karakter van alle sportverenigingen in onze gemeente te benadrukken, vragen we alle verenigingen die meedoen, zoveel mogelijk in clubkleding te komen. Andere deelnemers mogen natuurlijk ook in sportkleding verschijnen, maar kleding die lekker zit is ook prima.

Graag tot ziens op 8 juli!

Kijk voor het laatste nieuws over dit event op de Facebookpagina van Sportzone Limburg.
Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@sportzonelimburg.nl.

Naar het nieuwsoverzicht