Hammer Series Sportzone Limburg

In het weekend van 2 t/m 4 juni vinden de Hammer Series plaats in Sittard-Geleen. Een klimkoers, een sprintetappe en een tijdrit zullen in het begin van de maand juni worden afgewerkt in het zuiden van Nederland.

Elke deelnemende ploeg mag zeven renners laten deelnemen aan de Hammer Series. Per dag mag de ploeg vijf renner opstellen. Dit zorgt voor een nieuw en bijzonder tactisch element in de wielersport.

Naast de tien Velon-ploegen hebben inmiddels vijf extra teams deelname toegezegd. Naast BMC, Cannondale-Drapac, LottoNL-Jumbo, Lotto Soudal, Orica-Scott, Quick Step Floors, Team Sky, Team Sunweb, Trek-Segafredo en UAE Team Emirates zijn ook Aqua Blue Sport, Bahrain Merida, Movistar, Nippo-Vini Fantini en Sport Vlaanderen Baloise uitgenodigd.

Sittard-Geleen is host city van de Hammer Series in Limburg. Op de Sportzone in Sittard-Geleen wordt voor jong en oud een vierdaags fan village opgezet met meet & greets, cycling expo, wieleractiviteiten, entertainment en heel veel meer. Iedere dag komt de etappe door Sittard-Geleen en maakt het tijdens de etappe op bijzondere wijze gebruik van de Veilige Wieleromgeving.

Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Meer informatie: https://hammerseries.com/

Naar het nieuwsoverzicht