Sportzone Limburg

Een TOP-omgeving voor iedereen!

Sportzone Limburg beschikt over een clustering van Top-accommodaties. Van een topsporthal tot een voetbalstadion. En van hockeyvelden tot atletiekbaan. Ontdek de veelzijdigheid van de faciliteiten, accommodaties en velden die Sportzone Limburg te bieden heeft.

Atletiekhal en atletiekbaan

De atletiekhal en atletiekbaan van de Sportstichting Sittard-Geleen zijn de thuishaven van AV Unitas. Overdag worden de faciliteiten gebruikt door het onderwijs zoals, het DaCapo College en het CIOS, welke gevestigd zijn in Sportzone Limburg.

City Resort Sittard

City Resort Sittard beschikt over een topsporthal met plaats voor 2.500 toeschouwers. Onderdeel van City Resort Sittard is ook het nieuwe viersterren Hampshire Hotel – City Resort Sittard. De kamers bevinden zich in de buitenschil van het Fortunastadion en zijn voorzien van alle gemakken. Daarnaast biedt City Resort Sittard onderdak aan het onderwijs Arcus College, het DaCapo College en aan het ROC Leeuwenborgh.

Hockeyvelden

In Sportzone Limburg liggen drie hockeyvelden, waarvan 1 kunstgrasveld en twee watervelden. De velden zijn eigendom van de Sportstichting Sittard-Geleen. Hoofdgebruiker is HC Scoop. Overdag worden de hockeyvelden gebruikt voor onderwijsdoeleinden.

Tom Dumoulin Bike Park

Het Tom Dumoulin Bike Park is een innovatief, hoogwaardig en wereldwijd toonaangevend parcours, volledig toegesneden op de behoeften van de wielersport en haar vele doelgroepen – van wielrenners tot mountainbikers en BMX’ers, van junioren, amateurs tot elite professionals uit de hele wereld. Voor meer infomatie zie Tom Dumoulin Bike Park