Nieuws update

Sportzone ontwikkelingen

Sportzone Limburg biedt sportieve mogelijkheden voor iedereen. Van recreatief sporten tot talentontwikkeling tot topsport. En vanuit De Haamen in Beek worden mogelijkheden voor sporten met een beperking geboden.

Dit is mijn Sportzone!

Openingstijden Tom Dumoulin Bike Park tijdens vastelaovend

09-02-2018

Tijdens vastelaovend is het Tom Dumoulin Bike Park op zaterdag 10 februari geopend van 10:00-14:00 uur.

Zondag 11 februari traint in de ochtend de Equipe Mont Ventoux op het Bike Park. Het Bike Park is dan ook geopend van 10:00-14:00 uur voor wielerliefhebbers.

Het Tom Dumoulin Bike Park is op maandag 12 en dinsdag 13 februari gesloten. Op 14 februari is het Bike Park weer geopend van 10:00-16:00 uur.

 Lees meer

Hammer Series Limburg bereikt miljoenenpubliek

29-11-2017

De eerste editie van het nieuwe UCI wielerevenement de Hammer Series Limburg is geslaagd. Dat blijkt uit onderzoek dat Zuyd Hogeschool in opdracht van de gemeente Sittard-Geleen heeft uitgevoerd. De Hammer Series is wereldwijd door 14,8 miljoen mensen wereldwijd bekeken. De Hammer Series Limburg leverde de regio 1,2 miljoen euro aan extra inkomsten op.

Van 1 tot en met 4 juni 2017 stond Limburg, in het bijzonder Sittard-Geleen en Vaals, in het teken van de wereldwijde primeur van de Lees meer

Oud-schaatser Carl Verheijen trapt jaarlijks Sport- en beweegcongres Westelijke Mijnstreek af

14-11-2017

Maandag 20 november vindt het jaarlijkse Sport- en beweegcongres Westelijke Mijnstreek plaats. Alle sport- en beweegaanbieders en fysiopraktijken uit de gemeenten Sittard-Geleen, Schinnen, Stein en Beek zijn uitgenodigd en van harte welkom. Dit jaar is de locatie het Rabobank Adviescentrum Westelijke Mijnstreek (Bergerweg 49 Sittard).

Positieve Gezondheid
Oud-schaatser én directeur van het Institute for Positive Health Carl Verheijen opent om 19 u Lees meer

Openingstijden winterseizoen Tom Dumoulin Bike Park

04-10-2017

Het wielerseizoen is bijna afgelopen en de winterperiode breekt aan. De dagen worden korter en dat betekent dat de openingstijden van het Tom Dumoulin Bike Park zijn aangepast.

De openingstijden per 1 oktober 2017:

Maandag        10.00-14.00
Dinsdag          10.00-14.00
Woensdag      10.00-17.00
Donderdag      Lees meer

Burgemeester Cox tennist tegen rolstoeltennisser Sam Schröder

03-10-2017

Rolstoeltennisser Sam Schröder, nu al nummer één van de wereld bij de junioren en achtste bij de senioren in de Quad divisie, daagt burgemeester Cox uit voor een tennismatch. De burgemeester heeft de uitdaging geaccepteerd en tennist aanstaande vrijdag tegen Sam uit Geleen. De eerder geplande wedstrijd op 13 september is destijds afgelast vanwege de weersomstandigheden.

Wout van Wengerden, ex polsstokhoogspringer, neemt de presentatie voor zijn rekening en doet ve Lees meer

Terugblik Ladies Tour in Limburg

28-09-2017

De laatste 3 etappes van de Boels Ladies Tour gingen van Noord-Limburg naar Zuid-Limburg. Met Gennep, Weert, Vaals en Sittard-Geleen werden 4 wielergemeenten aangedaan met start en/of finish. Kijk hier het filmpje dat een samenvatting toont van de etappes door Limburg met wereldkampioene tijdrijden Annemiek van Vleuten als eindwinnaar.  

 

Limburgs succes nationale Jeugd Lead wedstrijdcompetitie

26-09-2017

Afgelopen weekend werd in Sittard de Nationale Jeugd Lead 3 wedstrijdcompetitie geklommen. Nigel Armino en Carlijn Hukkelhoven haalden voor Limburg succes binnen met respectievelijk een eerste en tweede plek.

Het sportklimmen zit in de lift. Sinds het besluit van het IOC om het sportklimmen in 2020 toe te voegen aan de Olympische spelen in Tokyo lijkt alles in een stroomversnelling te zijn gekomen. Uniek is de positie in Limburg, waar de klimhal in Sittard als enige in de hele Be-Ne Lees meer

Van Vleuten eindwinnares Boels Ladies Tour

04-09-2017

Annemiek van Vleuten heeft zondag in Sittard de Boels Ladies Tour op haar naam geschreven. De renster van Orica-Scott zag haar eindzege in de 149 kilometer lange slotrit door Limburg niet meer in gevaar komen. Het was voor Van Vleuten haar eerste eindoverwinning in deze ronde, maar dat deed ze overtuigend, want ze droeg de oranje leiderstrui vanaf de openingstijdrit in Wageningen en hield deze zes dagen vast.

"Toen ik het rittenschema van de ronde zag wist ik dat dit dé  Lees meer

Grote finale etappe Boels Ladies Tour in Sittard-Geleen

24-08-2017

Van 29 augustus tot en met 3 september neemt de wereldtop van het vrouwenpeloton deel aan de Boels Ladies Tour 2017, de enige Nederlandse meerdaagse WorldTour voor vrouwen. De Boels Ladies Tour, die dit jaar voor de 20e keer wordt verreden, kent dit jaar een Limburgs slotweekend. De rensters krijgen in het midden en zuiden van onze provincie de kans het klassement nog eens flink op te schudden en in een definitieve plooi te laten vallen. De etappe van zaterdag 2 september voer Lees meer

BinckBank Tour komt naar Tom Dumoulin Bike Park

07-08-2017

Van 7 tot en met 13 augustus vindt de BinckBank Tour plaats. Op vrijdag 11 augustus wordt de vijfde etappe in de gemeente Sittard-Geleen gereden. Er wordt gestart en gefinisht op het Tom Dumoulin Bike Park. De start is om 12.30 uur en de aankomst wordt verwacht omstreeks 16.30 uur. Vanwege het evenement is het niet mogelijk voor publiek om op donderdagavond 10 augustus en vrijdag 11 augustus gebruik te maken van het Tom Dumoulin Bike Park. Natuurlijk is iedereen wel van harte welkom om n Lees Meer

Skeelers en skateboards nu ook toegestaan op Tom Dumoulin Bike Park

20-07-2017

Vanaf nu zijn ook skeelers en skateboards toegestaan op het Tom Dumoulin Bike Park. Uit veiligheidsoverwegingen werden skaters en skeeleraars de eerste weken niet toegelaten op het bikepark, maar na overweging mogen vanaf nu proefondervindelijk ook deze sporters gebruik maken van het Tom Dumoulin Bike Park! De veiligheid dient wel ten alle tijden in acht te worden genomen. Bij drukte kunnen de skeeleraars en skaters alleen gebruik maken van de skeelerovaal in het midden van het bikepark.

 

EC Unicycling

18-07-2017

Van 28 juli tot en met 6 augustus vindt het EK Eenwielrennen plaats in de gemeente Sittard-Geleen.
Er zullen maar liefst 700 eenwielrenners deelnemen!

Op zaterdag 29 juli om 15.00 uur is de openingsparade in het centrum van Geleen. Verder vinden veel activiteiten van het europees kampioenschap plaats op Sportzone Limburg. Zo is onder andere het Tom Dumoulin Bike Park, het terrein van  AV Unitas en d Lees meer

Jeugdolympiade 2017

13-07-2017

Dit jaar vindt de jeugdolympiade weer plaats. De editie van 2017 wordt gehouden van 26 tot 29 juli in Böblingen in Duitsland. De gemeente Sittard-Geleen zal de volgende sporttakken vertegenwoordigen: atletiek, badminton, basketbal, handbal, judo, karate, tafeltennis, voetbal, volleybal en zwemmen.

Diverse coaches zijn druk in de weer geweest met het vormgeven van hun teams. Sporters geboren tussen 29 juli 1999 en 26 juli 2003 en die lid z Lees meer

Gert Jakobs op het Tom Dumoulin Bike Park

11-07-2017

Voor de uitzending van L1 Tour de L1mbourg was Gert Jakobs op het Tom Dumoulin Bike Park. Zie de video voor de lovende woorden van de voormalig wielrenner over het nieuwe Bike Park.

 Lees meer

Sport mee, tijdens Sittard-Geleen SportLIVE!

28-06-2017

Gaat u de uitdaging aan?
Sport mee, tijdens Sittard-Geleen SportLIVE

Jong en oud, (sport)verenigingen en individuen, fervent sporters of niet: we dagen iedereen uit om op zaterdag 8 juli 10 minuten lang met ons mee te sporten. Onder de noemer ‘Sittard-Geleen SportLIVE’ willen we in een tijdsbestek van anderhalf uur met zoveel mogelijk mensen samen, tegelijkertijd bewegen.

Live
Om deze sportieve happening extra bijzon Lees meer

Etappeschema Boels Ladies Tour 2017

15-06-2017

De organisatie van de Boels Ladies Tour is verheugd om te melden dat het etappeschema van de koers, dit jaar voor het eerst deel uitmakend van de World Tour, rond is. De 20e editie start op dinsdagochtend 29 augustus met een proloog in Wageningen en eindigt zondagmiddag 3 september in Sittard. Sportzone Limburg is de start- én aankomstplaats van de slotetappe. De start en finisch van deze slotetappe zijn voorzien op het Tom Dumoulin Bike Park.

 

Het complete et Lees meer

Tom Dumoulin opent Tom Dumoulin Bike Park in Sittard-Geleen

01-06-2017

Tom Dumoulin heeft de veilige wieleromgeving op Sportzone Limburg in Sittard-Geleen geopend. Tijdens de openingshandeling is onder grote belangstelling van wielerfans de officiële naam van het parcours bekend gemaakt.

Vanaf 1 juni heet de veilige wieleromgeving Tom Dumoulin Bike Park. Het Tom Dumoulin Bike Park is van 1 tot en met 4 juni meteen het kloppend hart van de Hammer Sportzone Limburg, een internationale wielerwedstrijd voor World Tour-ploegen die zijn primeur in Sitta Lees meer

Veilige Wieleromgeving geopend tijdens Dag van de Bouw 20 mei

16-05-2017

De Veilige Wieleromgeving op de Sportzone Limburg is tijdens de Dag van de Bouw te bezichtigen. Bouwbedrijf Heijmans opent op zaterdag 20 mei tussen 10:00u en 16:00u de poorten van het bouwterrein. Belangstellenden kunnen dan een bezoek brengen aan de meest innovatieve en grootste veilige wieleromgeving van Nederland.

De veilige wieleromgeving biedt uitdagende parcoursen in een unieke en hoogwaardige sportomgeving. Op een terrein van 6 hectare aan de Parijsboulevard in Sittard (nabi Lees meer

Veilige wieleromgeving op Sportzone Limburg bereikt hoogste punt

13-04-2017

De veilige wieleromgeving op de Sportzone Limburg in Sittard-Geleen heeft het hoogste punt bereikt. Op tien meter hoogte hees wethouder Noël Lebens samen met vertegenwoordigers van wielervereniging Bergklimmers, de Provincie Limburg en Bouwbedrijf Heijmans de vlag om dit moment te vieren.

Wethouder Noël Lebens is verheugd met deze mijlpaal: “Iedereen met een wielerhart, van topsporter tot liefhebber, kan vanaf juni 2017 gebruik maken van deze meest innovatieve en gro Lees meer

Boels Ladies Tour krijgt met Vaals en Sittard-Geleen Limburgs slotweekend

14-03-2017

De Boels Ladies Tour kent een Limburgs slotweekend in 2017. De enige Nederlandse etappekoers in de UCI Women's WorldTour voert zaterdag 2 september van Weert naar Vaals. Een dag later wordt op een selectief parcours de slotetappe van de Boels Ladies Tour verreden rond Sittard-Geleen. Daarmee voert de wedstrijd in enkele dagen tijd door het Noorden, het Midden en het Zuiden van de wielerprovincie Limburg. Op vrijdag staat immers de rit Gennep-Weert gepland.

De organisatie hoopt d Lees meer

Hammer Series Sportzone Limburg

01-03-2017

In het weekend van 2 t/m 4 juni vinden de Hammer Series plaats in Sittard-Geleen. Een klimkoers, een sprintetappe en een tijdrit zullen in het begin van de maand juni worden afgewerkt in het zuiden van Nederland.

Elke deelnemende ploeg mag zeven renners laten deelnemen aan de Hammer Series. Per dag mag de ploeg vijf renner opstellen. Dit zorgt voor een nieuw en bijzonder tactisch element in de wielersport.

Naast de tien Velon-ploegen hebben inmiddels vijf extra teams  Lees meer

Wereldklasse veilige wieleromgeving op Sportzone Limburg

26-01-2017

Sittard-Geleen, 26 januari 2017 – Het winnende ontwerp van de veilige wieleromgeving op de Sportzone Limburg in Sittard-Geleen is bekend. Iedereen met een wielerhart, van topsporter tot liefhebber, kan vanaf juni 2017 gebruik maken van de meest innovatieve en grootste veilige wieleromgeving van Nederland. Met de realisatie van de veilige wieleromgeving wordt de positie van Limburg als dé wielerprovincie van Nederland (inter)nationaal verder versterkt.

De gemeente Sittar Lees meer

Rens Blom Bokaal op 8 januari 2017

20-12-2016

Op 18 mei 2014 vond voor de eerste keer de RENS BLOM BOKAAL bij AV Unitas in Sittard plaats. 

Als AV Unitas zijn we er trots op dat Rens Blom als lid van onze vereniging in 2005 met een geweldige sprong van 5.80 m.wereldkampioen werd in Helsinki. Nog steeds is hij de enige mannelijke wereldkampioen atletiek in Nederland. We vinden het dan ook een eer om zijn naam te verbinden aan een polsstokgala met een geweldige sfeer: de INDOOR RENS BLOM BOKAAL. Ook in 2015 heeft de per Lees meer

Sportzone Limburg in Sittard-Geleen decor voor nieuwe, internationale wielerdriedaagse voor profs

07-12-2016

Zuid-Limburg, met Sportzone Limburg in Sittard-Geleen als hoofdlocatie, wordt volgend jaar juni het decor van een compleet nieuwe wedstrijdsoort in de wielersport: de International Team Challenge (ITC). Verdeeld over drie dagen nemen de beste ploegen ter wereld op Sportzone Limburg in Sittard-Geleen en op de Cauberg in Valkenburg deel aan een sprintwedstrijd, een klimkoers en ploegenachtervolging. De organisatie van het event, dat later in het jaar ook wordt gehouden in Zwitserland (augustus) Lees meer

Bidbook "Sittard-Geleen Ondernemend Sportief" gepresenteerd!

28-11-2016

Met trots presenteren wij het Bidbook "Sittard-Geleen, Ondernemend Sportief"

Gisteravond werd tijdens een besloten presentatie het Bidbook van Gemeente Sittard-Geleen en Sportzone Limburg bij Smeets Loopcomfort onthuld. In de aanwezigheid van wethouders Pieter Meekels en Ruud Guyt, zakenvrouw Yvonne Salvino en de topsporters Luuk Hoiting en Sam Schröder.

Sittard-Geleen kent vanuit de historie een rijk sport leven, maar ook een kennisrijke industrie. Het aant Lees meer

Tour de L1mburg drie keer te gast in Sittard-Geleen

05-07-2016

Tour de L1mbourg komt op 5, 9 en 14 juli naar Sittard-Geleen!

Op 5 juli in Watersley, met Peter Schols, Geert Ruigrok en Gert Jakobs als gast! Op 9 juli op de Markt in Sittard, met Ronald Waterreus, Bram Nolten en Flavio Pasquino als gast! En op 14 juli op de Wielerbaan in Geleen, met Jan Krekels, Fred Rompelberg en Petra Stienen als gast! Wilt u bij de live-uitzending aanwezig zijn? Dat kan geheel gratis! 

Tijdens de Tour de France, het grootste wie Lees meer

Boels Rental Ladies Tour naar Sittard-Geleen

05-07-2016

SITTARD-GELEEN - Met de Boels Rental Ladies Tour komt op donderdag 1 september de wereldtop van het vrouwenpeloton naar Sittard-Geleen. De Limburgse gemeente ontvangt dan de derde etappe van de hoogst geklasseerde Nederlandse etappekoers voor vrouwen op de internationale kalender. De rensters krijgen 124 kilometer voor geschoteld, waarbij de start en finish zijn gesitueerd op het Watersley Sports & Talentpark. Nadat het startschot heeft geklonken, vertrekt het peloton  Lees meer

Nederlands Kampioenschap Teams 2016 bij AV Unitas

02-06-2016

Op 04 juni a.s. organiseert Atletiekvereniging Unitas op verzoek van de Atletiekunie (AU) de Nederlandse kampioenschappen voor Clubteams. De 8 beste teams van Nederlandse atletiekverenigingen doen hieraan mee. Het gaat dan om 8 vrouwenteams en 8 mannenteams. In voetbaltermen: de eredivisie voor atletiekteams. Uiteraard zijn we er trots op dat zowel de vrouwen als de mannen van AV Unitas zich voor dit evenement geplaatst hebben en dus tot de deelnemende ploegen behoren.&nbs Lees meer

Het juiste wiel kiezen

01-03-2016

Niet de fysiek sterkste wielrenner of de wielrenner met het beste materiaal wint de wedstrijd, maar de slimste wielrenner die fysieke kracht en innovatie koppelt aan koersinzicht. Door het juiste wiel te kiezen mist hij nooit de beslissende slag en beslist de koers in zijn voordeel.

Ondernemen is net als wielrennen: als je overzicht hebt, kun je het juiste wiel kiezen en voor de winst gaan. Onze samenleving bevindt zich in een transitiefase met kansen, bedreigingen, veranderingen en Lees meer

Landelijke erkenning Topsport Expertise & Innovatie Center

11-02-2016

Het Topsport Expertise & Innovatie Center (TEIC) van Topsport Limburg is opgenomen in het landelijke Sportinnovator programma van ZonMw. Minister Edith Schippers van VWS heeft dat dinsdag 9 februari bekend gemaakt. Met de landelijke erkenning komt TEIC in aanmerking voor subsidie voor organisaties en bedrijven die excelleren op het gebied van sportinnovatie.

Het Topteam Sport heeft in opdracht van minister Edith Schippers in 2015 een strenge selectie geh Lees meer

Limburg maakt omgeving Sportzone in Sittard-Geleen wielerveilig

03-02-2016

Provincie Limburg en Gemeente Sittard-Geleen hebben de handen ineen geslagen voor het ontwikkelen en realiseren van de grootste Veilige Wieleromgeving van Nederland in Sittard-Geleen.

Provincie Limburg heeft tot doel uit te groeien tot dé wielerprovincie van Nederland. Om deze ambitie waar te maken, wordt geïnvesteerd in 'Veilige Wieleromgevingen', waar alle facetten van de wielersport beoefend kunnen worden. Vorig jaar is een dergelijke omgeving in Venlo gereali Lees meer

Terugblik Rens Blom Bokaal bij AV Unitas

12-01-2016

In mei 2014 vond voor de eerste keer de Rens Blom Bokaal bij AV Unitas in Sittard plaats. 

Als AV Unitas zijn we er trots op dat Rens Blom als lid van onze vereniging in 2005 met een geweldige sprong van 5.80m. wereldkampioen polsstokhoogspringen werd in Helsinki. Nog steeds is hij de enige mannelijke wereldkampioen atletiek in Nederland. 

Op 3 januari 2016 was het weer zover. De Rens Blom Bokaal, die voor de eers Lees meer

Serious CIOS bedrijvenavond

11-12-2015

Serious CIOS zet zich voor het 5de jaar op rij in voor 3FM Serious Request. Tijdens deze laatste editie willen zij niet alleen een “dat-kan-nooit-plan” uitvoeren, maar willen ze ook €100.000 ophalen voor het goede doel. Dit alles onder het motto #krachtvandekleinegetallen. Daarnaast willen ze ook iets terug doen voor Limburg. De ambitie is dan ook om alle Limburgse basisscholen een sportpakket aan te bieden om het Limburgse bewegingsonderwijs een impuls&nb Lees meer

Sportcomplex Mijn Zuid officieel geopend

27-11-2015

Een plek waar topsport en amateursport hand in hand gaan, waar ruimte is voor talentontwikkeling, voor prestatie en recreatie. Voor inspanning en ontspanning. Dat is Sportcomplex Mijn Zuid in Sportzone Limburg. Op woensdag 25 november heeft Sportcomplex Mijn Zuid op feestelijke wijze officieel haar deuren geopend. Dit is gevierd met een hele middag vol met spellen, sport en plezier.

De feestelijke middag startte met een spelmiddag vo Lees meer

Opening Sportcomplex Mijn Zuid

06-11-2015

Een plek waar topsport en amateursport hand in hand gaan, waar ruimte is voor talentontwikkeling, voor prestatie en recreatie. Voor inspanning en ontspanning. Dat is Sportcomplex Mijn Zuid in Sportzone Limburg. 

Sportcomplex Mijn Zuid opent op 25 november officieel haar deuren tijdens een hele middag vol met spellen, sport en plezier. Sportcomplex Mijn Zuid in Sportzone Limburg is het thuis van Fortuna ’54, het Regionaal Trainingscentrum (RTC) Damesvoetbal, VV Sanderbout en CIOS Lees meer

Planeet Koers van Michel Wuyts en Geert Vandenbon

05-11-2015

De Stichting Wielerpromotion Sittard-Geleen en de gemeente Sittard-Geleen organiseren in samenwerking met De Domijnen op 12 november aanstaande in de Stadsschouwburg van Sittard-Geleen de speciale theatershow:

Planeet Koers van Michel Wuyts en Geert Vandenbon 

Michel Wuyts vertelt in zijn show over de wielerwereld en dan vooral over de fijne histories en over spitse anekdotes. Liedjesmaker-gitarist Geert Vandenbon begeleidt deze show met wie Lees meer

Onderzoek naar windtunnel in Sportzone

05-10-2015

SPORTINNOVATIE Veilige wieleromgeving voor verschillende doelgroepen in 2016 afgerond.

De gemeente Sittard-Geleen en de provincie Limburg gaan onderzoek doen naar de realisatie van een 'lage snelheids-windtunnel'. Dit is de volgende stap in de doorontwikkeling van het zogeheten Topsport Expertise en Innovatie Centrum (TEIC) bij Sportzone in Sittard. Dat blijkt uit de programmabegroting 2016 van Sittard-Geleen.

Met deze windtunnel en andere fac Lees meer

Regionaal Steunpunt KNVB geopend in Sportzone Limburg

01-10-2015

Op donderdag 1 oktober heeft de KNVB het Regionaal Steunpunt voor District Zuid 2 officieel in gebruik genomen. Hierdoor is de KNVB voor alle voetbalverenigingen in de regio van Sittard-Geleen bereikbaar in het infocentrum van Sportzone Limburg.

 Lees meer

KNVB opent eerste landelijke steunpunt in Sportzone Limburg

24-09-2015

De KNVB betrekt uiterlijk 1 oktober het informatiecentrum aan de Milaanstraat in Sportzone Limburg. Daarmee opent de KNVB een eerste steunpunt in Nederland. 

De KNVB werkte tot voor kort vanuit zeven kantoren in Nederland. Om efficiënter te werk te gaan, wat mede mogelijk is door digitalisering, heeft de KNVB vorig jaar besloten het aantal kantoren terug te brengen tot drie. Een in Zeist, een in het Philips Stadion in Eindhoven en een in de regio Zwolle (locatie nog te bep Lees meer

SuperCup weekend in Sportzone Limburg

24-09-2015

Zaterdag 26 september staat de SuperCup gepland voor zowel de dames als de heren. De Landskampioenen en Bekerwinnaars zullen het tegen elkaar opnemen in de Topsporthal van Fitland XL. Bij de dames neemt de Landskampioen SERCODAK/Dalfsen het op tegen Westfriesland/SEW en bij de heren gaat de Landskampioen OCI-LIONS het opnemen tegen de nummer twee van de bekerfinale 2014-2015 Volendam.

 Meer informatie over de kaartverkoop

Iron Man op 1 en 2 augustus

08-07-2015

De wereldvermaarde triathlon Ironman komt op 2 augustus naar Maastricht / Zuid-Limburg. Het is een groots sportspektakel, dat voor het eerst in Nederland wordt gehouden. Het lint van triathleten komt Sittard-Geleen binnen via de Sportzone Limburg. De topsporters zullen zich al fietsend via de historische markt van Sittard én de wegen van Geleen naar Valkenburg verplaatsen. Met maar liefst twee rondjes door Sittard-Geleen is de doorkomst voor alle  Lees meer

Uitverkochte hockey interland Nederland - China

01-06-2015

Aanstaande zondag 5 juni 2015 is het zover. De interland wordt gespeeld tussen Nederland en China.  Deze interland maakt deel uit van de Rabo Super Serie. Helaas zijn er geen kaarten meer te koop. De kaartverkoop liep als een sneltrein. Van de entreekaarten die verkocht zijn, gaat er één euro naar het Jeugdsportfonds. Wij verheugen ons op de wedstrijd. Dat het maar flink spannend mag worden!

OCI-LIONS hebben de top bereikt door het behalen van de landskampioen titel

01-06-2015

Afgelopen zaterdag 30 mei speelde OCI-LIONS de landskampioen wedstrijd tegen KRAS/Volendam. Na een spannende wedstrijd behaalde OCI-LIONS de titel. Op dit moment zijn ze in het trotse bezit van de nationale beker, BENE-League beker en ze zijn  landskampioen geworden. Dat betekent dat ze de triple in de pocket hebben. De jongens kunnen voorlopig feest vieren, want het seizoen is nu voorbij.  Namens Sportzone Limburg wensen wij de OCI-LIONS gefeliciteerd met deze geweldige prestatie

Interland handbal Nederland Kroatie

29-05-2015

Op woensdag 10 juni 2015 om 20:00 uur wordt er een handbal interland gespeeld in het teken van de kwalificatie voor het EK Polen in topsporthal Fitland XL in de Sportzone Limburg. Deze wedstrijd wordt gespeeld tussen Nederland en Kroatië. Dit is de laatste thuiswedstrijd die de mannen spelen. De kaarten kosten €8,- voor volwassenen en €3,- voor de jeugd tot en met 15 jaar.

 Meer informatie over de kaartverkoop

Boels Hills Classic op Sportzone Limburg

29-05-2015

Op vrijdag 29 mei 2015 om 12:00 uur vindt de Boels Hills Classic plaats. Deze wieler  wedstrijd zal starten in de Sportzone Limburg. De wedstrijd wordt georganiseerd door Stichting Holland Ladies Tour. De verwachte finishtijd is om 15:30 uur. Voor de winnaars zijn er leuke prijzen te verdien. Naar afloop van de wedstrijd wordt de huldiging van de eerste drie aangekomen deelnemers gehouden naast Café 't Voske aan de Grotestraat.

Voor meer informatie over de wedst Lees meer

OCI-LIONS strijdt na winnen beker ook voor Nederlands kampioen

22-05-2015

OCI-LIONS heeft op 14 mei 2015 de finale voor de Nationale beker gewonnen van Kras/Volendam. Onder leiding van Monique Tijsterman en haar team waren de mannen van OCI-LIONS de betere ploeg. Deze wedstrijd vond plaats in Topsporthal Almere. De stand liep tijdens de eerste helft gelijk op. Tijdens de tweede helft werd de spanning opgebouwd, maar OCI-LIONS behaalde uiteindelijk een eindstand van 29-25.

De bekerwinst werd bij terugkomst gevierd in thuishaven Fitland XL te Sittard g Lees meer

Maartje Paumen opent nieuwe waterveld bij HC Scoop

21-05-2015

Op zondag 5 juni spelen de Oranje hockey dames een interland tegen China. Deze wedstrijd vindt plaats ter ere van het nieuwe waterveld. Daar zal Maartje Paumen, als voormalig speelster van HC Scoop het waterveld officieel openen. Om dit geheel feestelijk te openen zal Maartje Paumen ook aanwezig zijn.  Zij verzorgt de opening van de wedstrijd en daarnaast ook de opening van het nieuwe waterveld. Dit is in tegenstelling tot het oude speelveld voorzien van een laagje water. Voorheen was di Lees meer